Over WorkWave

Mensen met een energetisch probleem ondervinden vaak moeilijkheden om hun talenten en vaardigheden te benutten in een arbeidssituatie. Voor deze groep bestaat er geen specifieke organisatie die zich richt op het vinden van arbeidsmogelijkheden. Vanuit dit oogpunt is WorkWave ontstaan.

De doelgroep van WorkWave zijn mensen met een HBO/ HBO+ denk- en werkniveau die ambitie hebben en wisselend belastbaar zijn door een wisselend energieniveau. Wisselende energieniveaus bij mensen kunnen zijn ontstaan door auto-immuunziekten, stofwisselingsziekten, burn-out, etc. en dit uit zich voornamelijk in min of meer “onvoorspelbare” energiepieken en dalen.

Het anders vormgeven van werk kan een uitkomst bieden als mensen nu geen aansluiting kunnen vinden op de arbeidsmarkt. Dit anders vormgeven kan op verschillende manieren. Te denken valt aan projectmatig werken of meer flexibiliteit in de werk/ urenindeling, (delen) thuiswerken, etc. In de praktijk blijkt het voor de doelgroep aan de medewerkerkant en bedrijven aan de andere kant niet eenvoudig om een dergelijke vormgeving van het werk voor te stellen bij een sollicitatie voor een reguliere vacature. WorkWave ondersteunt in het komen tot een match vanuit behoeften en mogelijkheden.

 

Benieuwd naar het verhaal van Janneke (founder WorkWave)? Lees het hier.